Over Ons

Welkom bij Hof van Eten Catering Service

Zorgvuldig & persoonlijk

Hof van Eten is een cateringbedrijf met passie voor eten en de presentatie hiervan. Wij worden door onze klanten gewaardeerd om onze zorgvuldige en persoonlijke aanpak, de smakelijke gerechten en het meedenken en oplossen van ‘problemen’.

betrokken

De uitdaging aangaan en verwachtingen overtreffen

Organisatorisch en culinaire, alles tot in de puntjes geregeld, want voor ons is elke opdracht een gelegenheid om onze klant die positieve ervaring te bezorgen. 

We houden rekening met de aard elk soort gelegenheid en passen zaken aan om maximaal bij te dragen aan  de gewenste situatie of sfeer.

Perfect georganiseerd

Een bijzonder gelegenheid vereist een goede organisatie. Van locatie, materieel tot personeel. Door onze kennis en ervaring zijn we in staat om deze zaken perfect te regelen voor onze klant tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Een zorg minder voor onze klant en wij weten dat alles perfect op tijd geregeld is, waardoor onze klant daar geen omkijken naar heeft en achteraf kan terugkijken op een mooie ervaring.

“Van toegevoegde waarde zijn voor elke klant”

Wij vinden dat catering meer is dan het leveren van drank en een maaltijd. Het hele plaatje moet er fantastisch uitzien. Dus onze catering is altijd inclusief mooi tafellinnen, porseleinen borden en glanzend bestek. Timing en oog voor detail is hierbij belangrijk. Door onze ervaring en een goede afstemming met de klant zorgen we dat onze catering altijd iets extra's toevoegt.
Janny Venema
Directeur / Eigenaar Hof van Eten

Contact

  • Sikkelkruid 1
  • info@hofvaneten.nl
  • 033 8200293
  • 0641482695